Zimnicea sub cod portocaliu

zimnicea portZimnicea s-a aflat si ea sub incidenta avertizarii de cod portocaliu de viscol si ninsori, din aceasta dimineata, de la orele 4, si pana la amiaza, la orele 14, un cod portocaliu destul de bland de aceasta data, viscolul si ninsoarea neperturband viata localnicilor din cel mai sudic punct al tarii.

Pentru a preintampina orice surpriza neplacuta din partea vremii,autoritatile au mobilizat din timp toate mijloacele de interventie in caz de urgent.

Zimnicenii au intampinat si ei pregatiti intoarcerea iernii. Chiar daca a crescut in ultimele zile, nivelul Dunarii nu va pune in pericol orasul. Navigatia pe Dunare se desfasoara, de asemenea, in conditii normale.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.