Vrem și noi căldură ca la voi!

Când intră alexandreanul în primărie, zgribulit de frig și de necazuri, e șocat de binele în care trăiesc angajații acestei instituții, de condițiile create acelora care lucrează acolo.

El, alexandreanul de rând, cocoșat de griji și de neajunsuri, scârbit uneori de viață mizerabilă pe care i-o oferă acest oraș căruia chiar nu-i pasă cum trăiește cel care dă votul și care, uneori, intra în instituția cu pricina pentru a-și plăti taxele sau pentru vreo adeverință din care rezultă, printre altele, că este cetățean al acestui oraș…

El, cel care se mișcă, e viu, dar trăiește pentru că încă respiră și-i bate inima în piept, căci în rest, coșmar e ceea ce trăiește, iar viața în nevoi numai viața nu e !

Și plin de boli și suferinti, înghețat până în măduva oaselor de frigul de afară și de cel din casă, intra omul în primărie și-l șochează căldură, plătită pe banii contribuabililor, evident!

Care contribuabili, domnilor edili? Aceia care mor de frig în case, căci…unde centrale de apartament nu-s, nici căldura nu-i !

Și-ar crea el, alexandreanul, condiții, dacă ar avea bani, dar de unde bani, dacă nu are loc de muncă?

Așa că rămâne șocat de faptul că angajații primăriei trăiesc iarna că vara, că, în mod sfidător, oamenii care lucrează acolo își permit să vină la serviciu cu haine…pentru anotimpul cald, în timp ce el e precum Dochia, cu șapte cojoace, de abia se poate mișca !

De ce oare nu-i căldură în casele noastre, domnilor edili?

Centralele termice ale Alexandriei au fost reabilitate, dar mai simplu a fost să se falimenteze Termaserv, decât să se ia măsuri pentru recuperarea datoriilor…

Cum poate Capitală să rezolve această problemă, iar la noi nu se poate?

Răspunsul e simplu- nu se vrea!

Nu zice alexandreanul înfrigurat că ar trebui ca și angajații primăriei să lucreze în frig, așa cum stă și el, bietul, acasă, dar un gând tot îi trece prin minte, căci mintea, domnilor edili, nu ingheata-Vream și noi căldură ca la voi!

sursa:informatiateleormanului.net

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.