VIDEO| Accident în Alexandria

Joi dimineață, la ora 08.30, pe numărul unic de urgență 112, s-a solicitat intervenția pompierilor militari pentru scoaterea unei persoane dintr-un autoturism, implicat într-un accident rutier la intersecția străzilor Cuza Vodă cu 1 Mai, din municipiul Alexandria.

Sosiți la fața locului cu o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare, pompierii au constatat faptul că în accident erau implicat două autoturisme, șoferul unuia, Ion B., de 40 de ani suferind vătămări corporale.

Paramedicii i-au acordat acestuia primul ajutor și l-au transportat de urgență la spitalul județean pentru îngrijiri medicale de specialitate.Celălalt șofer, Nicola B, de 39 de ani, nu a suferit vătămări, aceasta refuzând transportarea la spital.        

 Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.