VIDEO| Accident în Alexandria. Soldat cu patru mașini avariate, un copil a ajuns la spital

Un accident de circulație grav s-a produs miercuri seară în jurul orei 17:55, pe strada Dunării, din Alexandria vizavi de  BCR.  Șoferul unui autoturism Cielo care circula pe strada Dunării a trecut peste linia dublă continuă, tăind calea unui autoturism Audi care venea din sens opus.

În încercarea de a evita impactul, mașina Audi a lovit  un autoturism Renault Megane care se pregătea să vireze la stânga , ricoșând în alte două mașini care se aflau în parcare.

Un copil de patru ani care se afla în autoturismul Renault Megane a ajuns la spital, fiind ranit în zona capului.

UPDATE

Un accident de circulaţie de amploare a avut loc în seara de miercuri, 21 ianuarie 2015, în apropierea sucursalei BCR din Alexandria. Spunem de amploare pentru că în accident au fost implicate, nici mai mult, nici mai puţin, de patru maşini, trei dintre ele serios avariate. Plus de asta, în accident a fost implicată o maşină de şcoală de şoferi şi un autoturism al cărui şofer vinovat de producerea accidentului, potrivit martorilor accidentului, şi a cărui maşină nu a fost avariată, după carambolul pe care l-a provocat, a plecat de la locul accidentului şi a revenit, ca şi cum nu s-a întâmplat nimic, la faţa locului, ca un simplu cetăţean curios să vadă ce s-a întâmplat. Ghinion. Acesta a fost recunoscut de martori ca fiind şoferul maşinii abandonate şi cel care a provocat accidentul.

Bogdan Marin, politistul de la Arme și MunițiiPotrivit celor care au fost la faţa locului, accidentul din seara zilei de miercuri 21 ianuarie, de pe strada Dunării, în apropierea filialei BCR s-a petrecut după următorul scenariu: şoferul unui autoturism Cielo Bogdan Marin, polițistul de la Arme și Muniții, care circula pe strada Dunării, din direcţia Peco spre Bucureşti, a virat stânga, brusc, din spatele unui alt autoturism Renault Megane care se pregătea să vireze tot la stânga, tăind calea unui autoturism Audi care venea din sens opus, adică din direcţia Bucureşti spre Peco.

Acesta din urmă, în încercarea de a evita impactul, a virat stânga şi a lovit autoturismul Renault Megane, după care a ricoşat în parcarea de la BCR, unde a lovit o maşină de şcoală de şoferi. După cum spuneam, şoferul autoturismului Cielo, spun martorii, după ce a virat stânga, fără nici o mustrare de conştiinţă, a parcat maşina regulamentar şi a plecat liniştit, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Ulterior,polițistul s-a întors la vreo oră la locul accidentului, a fost identificat şi i s-a cerut testarea cu alcooltestul, test pe care l-a refuzat, după care s-a răzgândit şi a mers la spital pentru prelevarea probelor biologice.

Potrivit IPJ Teleorman

În seara zilei de 21 ianuarie, pe strada Dunării, un şofer de 47 de ani, care conducea pe strada Dunării, pe banda doi, a vrut să facă stânga pe strada 1848 şi s-a încadrat în spatele altui autoturism care intenţiona să facă tot stânga pe aceeaşi stradă, moment în care din sens opus, pe banda întâi, venea un alt autoturism, al cărui şofer s-a speriat şi a tras brusc stânga de volan, intrând în coliziune cu primul autoturism care intenţiona să vireze stânga pe strada 1848, după care a ricoşat în parcarea de la BCR unde a lovit o a treia maşină. Şoferul de 47 de ani, din cea de-a doua maşină care a virat iniţial stânga pe strada 1848 a intrat pe strada cu pricina, fără să păţească nimic. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru a se stabili cum s-a petrecut accidentul, în primul rând, şi cine se face vinovat de cele întâmplate. În ceea ce priveşte fuga, părăsirea sau plecarea de la locul accidentului, deocamdată anchetatorii nu au cunoştiţă ca vreun şofer să fi făcut asta, de aceea încă se fac cercetări nefiind stabilit vinovatul.

 

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.