Eveniment

Urmarire ca-n filme pe strazile din Turnu Măgurele

Polițiștii din Turnu Măgurele, fiind în desfășurarea atribuțiilor de serviciu pe str.1 Mai din localitate au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism, însă în acel moment acesta a demarat în trombă , procedându-se la urmărirea autoturismului pe raza mun. Turnu Măgurele, apoi pe DN 54, până în com. Gîrcov din jud. Olt unde a fost prins în staţia PECO de la intrarea în localitate.

Conducătorul autoturismului a fost imobilizat şi s-a stabilit este un bărbat din mun. Turnu Măgurele  care a refuzat să prezinte pentru control documentele personale și nici pe cele ale autoturismului şi a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind de acord cu recoltarea unei singure probe, refuzând-o pe cea de-a doua.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare.

Ştiri pe aceeaşi temă |

Recomandările redacţiei

Close