Urmărire ca-n filme pe străzile din Alexandria! Un şofer fără permis de conducere a fost somat de poliţie să oprească

Poliţiştii din municipiul Alexandria, însoţiţi de jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire al unui autoturism pe str. Bucureşti din municipiul Alexandria, însă conducătorul acestuia a refuzat să oprească, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, în cele din urmă identificându-l în persoana unui bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Alexandria, iar în urma verificărilor în cauză s-a stabilit că autoturismul condus are autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 10.01.2015.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

sursa:ziarulteleormanul.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.