Diverse

Unde poți juca bingo online?

S-a strigat bingo și s-a desemnat câștigătorul! Dacă și ție îți este dor de această frază și implicit de jocul de bingo și nu ai la tine în oraș o sală de bingo, avem o veste bună pentru tine – poți juca la Unibet! Unibet are singura cameră de bingo licențiată din România, așa că, dacă nu ai planuri în seara asta, mergi pe site, înregistrează-te și alege numerele câștigătoare!

Bingo este unul dintre cele mai populare jocuri printre pasionații de jocuri de noroc pentru că are niște reguli simple, te relaxează și uneori, îți aduce și câștiguri importante. Pentru a putea juca Bingo la Unibet, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să alegi una din cele 7 săli de joc Bingo: The Arena, The Podium, Grand Prix, All Strats, Game On, Fairway și Grand Slam. Înainte de a intra în joc, trebuie să îți alegi tipul de joc de Bingo:

  • 90-Ball: varianta clasică Bingo cu cartonul de joc cu 3 rânduri și 9 coloane
  • 75-Ball: cartonul de joc conține 5 rânduri și 5 coloane
  • 75-Ball Variant: asemănător cu 75-Ball, tot cu un carton de joc cu 5 rânduri și 5 coloane, singura diferență fiind faptul că pentru acest joc trebuie să cumperi un bilet ce conține de fapt 3 cartoane

După ce ai ales sala de Bingo de la Unibet și tipul de joc, poți să îți achiziționezi cartonul de joc. Îți poți alege ce carton vrei din cele disponibile, prețul unui astfel de carton începând de la doar 0.20 RON. Dacă ești un împătimit al jocurilor de Bingo, atunci ar fi bine să reții următorul lucru: dacă cumperi cartoane în valoare de 120 de lei sâmbăta și duminica, operatorul te va primi în sala de Bingo Grand Slam, una exclusivistă, cu jackpot-uri extrem de atractive.

Pe lângă jackpot-urile pe care le poți câștiga în urma jocurilor de Bingo, cei de la Unibet au și un sistem de loialitate foarte bine pus la punct prin care își recompensează jucătorii fideli, dar îți oferă și posibilitatea de a participa la tot felul de turnee de Bingo online. Jackpot-ul diferă în principiu în funcție de tipul jocului și de sala în care joci, dar vei descoperi acest lucru pe parcurs. După cum spuneam, Unibet te răsplătește pentru că joci Bingo cu tot felul de recompense. Începi de la nivelul 0, atunci când ești doar un amator, și cu timpul urci în ierarhie, urcând în același timp și recompensele tale. Poți câștiga rotiri gratuite la mini-jocuri, vouchere de joc sau chiar premii cash. Mai mult decât atât, în anumite perioade ale anului, cei de la Unibet pun la bătaie și premii excepționale cum ar fi tot felul de gadget-uri electronice și excursii de lux.

Turneele bingo online sunt organizate de către cei de la Unibet tot timpul și pot dura câteva zile sau chiar câteva săptămâni, în funcție de obiectivul lor. Spre exemplu, obiectivul unui turneu Bingo online poate fi obținerea a cât mai multe linii de bingo pentru care vei primi 1 punct/linie. La finalul turneului, câștigă cel care are cele mai multe puncte. Un singur lucru ar trebui să ții minte atunci când vine vorba de turneele de bingo: citește foarte bine regulamentul înainte să înceapă jocul pentru că regulile diferă destul de mult de la un turneu la altul! Un alt lucru important pe care ar trebui să îl verifici este camera în care va avea loc turneul. Sunt turnee de Bingo organizate de Unibet care se țin într-o singură cameră și turnee care se țin în toate camerele simultan. Așa că, informează-te foarte bine înainte de a intra în joc!

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare.

Ştiri pe aceeaşi temă |