Un pompier din Alexandria şi-a pus capăt zilelor

Un bărbat de 32 de ani, angajat al Detaşamentului de Pompieri din Alexandria, a fost găsit spânzurat, în propria locuinţă.

Tragiul eveniment a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, iar persoana care a sunat la 112 a fost chiar soţia sa.

La faţa locului, au ajuns o Ambulanţă şi un echipaj SMURD. În ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat mai bine de o oră, tânărul a fost declarat mort.

Mihai Manole era angajat al ISU Teleorman din anul 2006. Conform declaraţiei colegilor, acesta efectuase stagiul militar în cadrul Detaşamentului de Pompieri din Alexandria iar după armată a ales să îmbrace haina militară.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a afirmat că subofiţerul a fost declarat apt la ultima testare psihologică, de anul trecut, iar în toată această perioadă a avut calificativul de foarte bine.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.