Special

Un fenomen meteo rar vine spre România – Nu s-a mai întâmplat în țara noastră din 1881!

Incepând de marți, un front atmosferic neobisnuit de puternic, încărcat electrostatic, care generează multiple fulgere cu descarcare la sol, va ajunge în România. Acelasi front a produs peste 60 de morti in Europa in ultimele zile.

In ultimele zile au fost anuntate numeroase cazuri tragice legate de trăsnete în Europa. Au lovit un întreg stadion în timpul unui meci de fotbal, au lovit parcuri pline de oameni, autostrăzi si bulevarde aglomerate din orase.

Acest front atmosferic se îndreapta vertiginos spre România, unde va ajunge marți. Ni se recomandă să fim mai precauti în aceste zile!

Daca vedeti pe cer o acumulare rapidă de nori (nu trebuie neapărat sa plouă), încercati să vă îndreptati rapid spre casă. Dacă deja apar tunete si fulgere, mersul pe stradă devine un risc si e bine să vă adapostiti urgent: într-un magazin, parcare subterană, la metrou, oriunde găsiti un adăpost, într-o clădire sau un vehicul, nu sub un copac, sau în parc sau în spatii deschise.

Dacă sunteti la un eveniment în aer liber (concert, meci, etc), pleacati de acolo! Dacă sunteti la serviciu si furtuna a început, mai ramâneti acolo, chiar dacă e nevoie să stați câteva ore până când vedeti câ cerul se degajă de nori.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare.

Ştiri pe aceeaşi temă |