Un bărbat, găsit decedat în apartament

Pompierii militari alexăndreni au fost solicitați în data de 11.11.2014, la ora 15.42, să intervină pentru deblocarea unei uși de apartament, de la un bloc de locuințe situat pe strada Dunării, din municipiul Alexandria, deoarece proprietarul, Aurel L., de 62 de ani, nu mai răspundea de trei zile.

La fața locului a intervenit echipajul de descarcerare, care a acționat cu accesoriile din dotarea autospecialei, deblocând ușa apartamentului în cel mai scurt timp.

În interiorul locuinței, proprietarul a fost găsit decedat, se pare din cauza problemelor medicale cunoscute, cardiace. Cazul a fost preluat de către instituțiile abilitate în vederea stabilirii împrejurărilor exacte.

Sursa:ziarulteleormanul.ro

Stiri Alexandria,stiri si informatii de ultimă oră din Teleorman

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.