Un bărbat din Turnu Măgurele a murit la o săptămână după proteste

Un bărbat de 62 ani, din Turnu Măgurele, internat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, a decedat în noaptea de duminică.

Acesta fusese internat inițial la Spitalul din Turnu Măgurele, respectiv miercuri, 15 august 2018, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit în urma participării la protestele din Capitală din data de 10 august.

Se pare că bărbatul avea deja o serie de probleme medicale, iar după ce a inhalat gaze lacrimogene în noaptea protestului, s-a simțit din ce în ce mai rău, conform declarațiilor celor apropiați.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, procurorul de caz dispunând efectuarea necropsiei pentru a putea fi aflată cauza exactă a decesului bărbatului, în acest moment neputându-se face nici o legătură între deces și participarea la protest, implicit inhalarea de gaze lacrimogene.

 

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.