Un bărbat din localitatea Bragadiru şi-a prins piciorul în cuţitele motocultorului

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Bragadiru, a avut nevoie de intervenţia echipajelor de salvare, după ce a rămas cu piciorul drept blocat între cuţitele motocultorului, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, mr. Gelu Dragomir.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Zimnicea cu o autospecială descarcerare şi cei din cadrul Detaşamentului Alexandria cu o ambulanţă SMURD.

Potrivit sursei citate, la sosirea pompierilor, bărbatul reuşise să-şi scoată piciorul din cuţitele motocultorului, prezentând fractură deschisă la piciorul drept.

Bărbatul era conştient şi stabil, iar după acordarea primului ajutor, echipajul de salvare l-a transportat la Spitalul Judeţean din Alexandria.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.