Un bărbat din Blejești a găsit în podul locuinței un proiectil de război

Polițiștii din Videle au fost sesizați de către un bărbat  din comuna Blejești, sat Baciu, județul Teleorman, cu privire la faptul că în data de 17.07.2018 a găsit în podul locuinței un obiect metalic ce pare a fi proiectil de război.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul I.S.U. Teleorman și un alt echipaj din cadrul Politie orașului Videle care au constatat că aspectele sesizate se confirmă,proprietarul unei locuințe găsind în podul locuinței  un obiect metalic, ce seamană a fi un proiectil de război, cu dimensiunile de 30 cm lungime și diametrul de circa 8 cm, iar la data de 19.07.2018 a sesizat polițiștii cu privire la acest obiect.

La data de 20.07.2018  obiectul în cauză va fi ridicat de către o echipă de pirotehniști din cadrul IGPR. Până la sosirea echipei de pirotehnișiti s-a asigurat paza obiectului.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

Recomandările redacţiei

Close