ULTIMĂ ORĂ | Două accidente rutiere au avut loc pe drumurile din Teleorman

Patru autoturisme au fost implicate intr-un accident de circulație, in aceasta dimineata, pe DE 70, în localitatea Draganesti Vlasca.

Din cauza acestuia au fost rănite usor 3 persoane, dintre care două femei si un bărbat. Una dintre femei era însărcinată, aceasta fiind preluata de o ambulanta a SAJ, iar celelalte doua persoane de ATPVM si au fost transportate la Spitalul Judetean Alexandria in vederea efectuarii unor investigatii medicale amanuntite.

Politistii fac cercetari pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea acestui eveniment.

Tot in aceasta dimineata s-a mai produs un alt accident de circulatie pe drumul european, de aceasta data intre localitățile Peretu si Rosiorii de Vede, fara victime.

Pompierii rosioreni au actionat cu o autospeciala de stingere pentru asigurarea masurilor P.S.I. si sablarea carosabilului.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.