NewsStiri Locale

Traficul în centrul municipiului Alexandria este varză!

La sfârşitul săptămânii trecute, vânzătorii de varză au invadat piaţa din Alexandria. Produsul este la mare căutare în această perioadă când tot omul gospodar baga varza la murat, astfel că mulţimea vânzătorilor nu poate fi decât în beneficiul cumpărătorilor.

IMG256Problema este că mulţi dintre vânzătorii de varză nu îşi expun produsul pe tarabele din piaţă, ci îl vând direct din maşinile parcate pe strada Brâncoveanu, pe tronsonul cuprins între strada Dunării şi strada Confederaţiei (Lipscani). Pentru a atrage cât mai mulţi cumpărători, aceştia au improvizat şi mici vitrine pe spaţiul public.

Bâlciului din centrul municipiului Alexandria se mai adaugă şi autoturismele clienţilor parcate pe carosabil, astfel că traficul rutier este sugrumat în zonă. În acest caz, alexăndrenii care se grăbesc şi nu au treabă în zona pieţii, fie că sunt şoferi sau pietoni, ar fi mai bine să aleagă alt traseu până când autorităţile vor lua măsuri, sau până când va trece sezonul verzei murate.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |