Titirișcă îl „îmbărbătează” pe primarul Drăgușin: ”Se strânge lațul, Victore!”

Copreședintele ACL Alexandria, Florin Titirișcă, este de părere că nu va mai trece mult timp până când procurorii Direcției Naționale Anticorupției vor bate la ușa administrației publice locale din municipiul reședință de județ.

”Se strânge lanțul, Victore”, este mesajul ”de felicitare” pe care Florin Titirișcă i l-a adresat primarului Victor Drăgușin, în conferința de presă susținută la sediul PDL din Alexandria.

Liderul local a mai precizat că primarul Drăgușin este exponentul corupției în municipiul Alexandria, că actualele dosare ce vizează încălcări grave ale legii și pe care unele instituții le țin ascunse, din păcate, vor ieși la iveală ca ciupercile după ploaie, imediat după data de 16 noiembrie, atunci când Klaus Iohannis va deveni președintele țării.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.