TIR răsturnat pe centura ALEXANDRIEI (VIDEO)

Aseară, la ora 21.10, pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au fost solicitați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 să intervină la un accident rutier pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, în apropierea localității Buzescu, cu o victimă posibil încarcerată.

La fața locului s-au deplasat rapid echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere, de la S.A.J. Teleorman cu o ambulanță și de la poliția rutieră.

La sosirea salvatorilor, s-a constatat că era vorba de un autotren răsturnat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile, cu o victimă încarcerată (șoferul TIR -ului). Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, pompierii militari au scos parbrizul autovehiculului, eliberând victima din cabină.

Aceasta a fost preluată de către personalul medical, i s-a acordat primul ajutor după care a fost transportată la Spitalul Județean din Municipiul Alexandria.
Cazul a fost preluat pentru cercetări de către poliție

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.