Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, încalcă legea cu bună ştiinţă.

Venirea uselistilor la putere a dus, bineînţeles, şi la schimbarea purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman. Turneanca Teodora Dragole l-a înlocuit pe Adrian Ilicea. 

Doamna T.Dragole este nora lui Puiu Dragole, cunoscut ca proprietar al unui depozit de materiale de construcţii. Până aici toate bune şi frumoase, numai că doamna ofiţer mai e angajată la ziarul cu nume de judeţ. Buletinele informative referitoare la infracţiunile din judeţ sunt oferite ziarului respectiv în loc să fie publicate pe site-ul IPJ  Teleorman sau al AGERPRES. După zile bune, chiar şi dupa săptămâni, T. Dragole le publică pe site-ul instituţiei. Relateaza TurnuCuStiri

Ca să fie totul ca la carte, doamna ofiţer le datează în ziua când ar fi trebuit să le publice,  nu cu data când în realitate se întâmplă acest fapt. De ce? Normal şi legal ar fi ca buletinele informative să fie publicate pe siteul instituţiei şi de aici să şi le procure cine doreşte. Angajaţii de la ziar şi T. Dragole procedează aşa pentru ca teleormănenii să cumpere ziarul sau pentru ca informatia sa nu ajunga la concurenţă. Este ilegal ce se întâmplă, insa  suntem în Teleorman. Dacă şi în acest domeniu se fură pe faţă, atunci ce pretenţii să avem de la poliţişti?

Domnule comandant, e normal să luaţi urgent măsuri, dacă IPJ Teleorman mai e incă institutie publică! 

sursa:TurnuCuStiri.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.