TELORMAN: Politistii de azi siguranta ta de maine!

În timp ce oamenii au nevoie de „siguranţa” şi „încrederea” ce stau inscripţionate pe mai toate autoturismele Poliţiei, poliţiştii îşi fac cumpărăturile de la supermarketurile din Alexandria chiar cu maşina de serviciu.

Imaginile alăturate, făcute marţi, sunt graitoare şi nu mai au nevoie de niciun fel de explicaţie.

O altă zi, o altă maşină a Poliţiei într-un loc în care nu are ce să caute altfel decât în misiune. De această dată maşina arestului din Alexandria a ocupat miercuri un loc din staţia de taxi pentru mai bine de o oră, timp în care şoferul şi-a băut liniştit cafeaua pe o băncuţă din parc.

Nici de această dată imaginile nu mai au nevoie de nicio explicaţie. Sau poate că au nevoie de o explicaţie, de cea a conducerii IPJ Teleorman.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.