Taximetrist scos vinovat de poliția Alexandria într-un accident produs de o judecătoare

Strigător la cer. Un taximetrist din Alexandria a rămas fără permis după ce mașina condusă de judecătoarea Gabriela Rotaru i-a tăiat calea într-o intersecție. Dacă la fața locului, magistratul și-a recunoscut vina față de șoferul de taxi și i-a propus înțelegere amiabilă, la poliție, pentru că a refuzat trocul, taximetristul a fost scos vinovat și bun de plată.

Gănescu Ionuț Eduard, șofer de taxi  în Alexandria, a fost implicat duminică, în jurul orei 15.00, într-un accident rutier la intersecția străzii Cuza Vodă cu București. Taximetristul, care circula regulamentar, a lovit o mașină marca Skoda Octavia, condusă de Gabriela Rotaru, judecător la Secția Penală a Tribunalului Teleorman.

Gănescu Ionuț Eduard a declarat pentru exclusivNEWS.ro faptul că el a trecut pe culoarea verde a semaforului, moment în care mașina judecătoarei i-a tăiat calea, astfel că nu a mai avut cum să evite ciocnirea cu autoturismul.

Eu circulam regulamentar pe strada București din Alexandria, la intersecția cu strada Cuza Vodă. În momentul în care s-a făcut verde la semafor am vrut să traversez intersecția, iar în acel moment mașina Skoda Octavia mi-a tăiat calea și am lovit-o. Imediat după producerea accidentului, m-am dat jos din mașină și am întrebat-o politicos pe doamna care conducea mașina, de ce a traversat neregulamentar. Mi-a spus: ”păi mi s-a părut că este verde și am trecut..”. După care mi-a propus să nu mai chemăm poliția și să facem înțelegere amiabilă. Eu am refuzat înțelegerea pentru că nu eram vinovat”, a declarat  Gănescu Ionuț Eduard pentru exclusivNEWS.ro.

Și pentru că a refuzat înțelegerea amiabilă, taximetristul a chemat poliția la fața locului. Și polițistul a insistat pentru înțelegere amiabilă. Însă șoferul de taxi nu a dorit nici de astă dată să cadă la pace cu judecătoarea, astfel că au fost duși la secție pentru declarații. Unde, în mod surprinzător, taximetristul a fost găsit vinovat de polițiști.

DSCF0202

A rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile și are de plătit o amendă de 540 de lei. În timp ce judecătoarea, care a trecut pe roșu, în intersecție, a fost scăpată basma curată, pe motiv că imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la primăria Alexandria, nu arată dacă taximetristul traversase pe verde.

Colac peste pupăză, pentru că taximetristul a refuzat să semneze procesul verbal de constatare, judecătoarea a semnat în calitate de martor, pe procesul verbal. Ca să confirme că șoferul a refuzat semnarea procesului verbal.

Judecătoarea a primit în schimb asigurarea pentru a-și repara mașina, accidentată din vina ei. Acum, șoferul de taxi, scos vinovat de poliția Alexandria, a rămas și fără servici și fără locul de muncă și e bun de plată atât pentru amendă cât și pentru avarierea mașinii de taxi.

În taxi, se afla și un client, care confirmă cele spuse de șofer, numai că nu a putut aștepta sosirea poliției, iar ulterior a plecat din Alexandria. Astfel că nu a putut să declare la poliție în favoarea taximetristului.

În scurt timp, la locul accidentului a sosit și corespondentul exclusivNEWS.ro, care a filmat cele două mașini avariate. La vederea camerei de filmat, judecătoarea Gabriela Rotaru s-a declarat deranjată și i-a replicat jurnalistului că nu are voie să o filmeze nici pe ea și nici mașina.

sursa:exclusivNEWS.ro.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.