Tâlhărit în plină stradă! Hotii a ajuns după gratii

Poliţiştii din municipiul Alexandria au identificat autorii tâlhăriei în urma căreia un tânăr din reședința de județ a fost vătămat în plină stradă. scrie Teleorman24.ro

În urma cercetărilor, polițiștii au reținut patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, toţi din municipiul Alexandria.

Cei patru suspecţi  în timp ce se aflau pe str. Dunării în apropiere de intersecția cu strada Gheorghe Doja, prin exercitarea de violențe și amenințare cu un cuțit,  au deposedat persoana vătămată de telefonul mobil, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 600 lei.

Faţă de trei dintre suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în arestul  din cadrul IPJ TELEORMAN. Ei vor fi prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru dispunerea măsurilor corespunzătoare.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.