Sunt minore si ar fi trebuit sa mearga la cursuri, insa ce au facut aceste doua fete iti vor taia respiratia. Imagini +18

eleve-Alexandria (2)Faptul ca sistemul de invatamant din Romania nu inregistreaza performante de foarte mult timp, nu mai mira pe nimeni.

Insa, se pare ca incepem sa stam mai bine la lucrurile practice. Cea mai buna dovada in acest sens o ofera aceste doua fete din Alexandria, care invata la Scoala Generala Nr. 5.

 

 

In timpul cursurilor, cele doua minore au preferat sa nu intre in clasa, ci sa petreaca orele pe o banca, aflata in spatele scolii.

Paparazzi ExplozivNews24 le-au surprins pe acestea in ipostaze mai tandre decat ar fi fost normal.

eleve-Alexandria

Putin mai tarziu, paparazzi nostri au avut marea surpriza ca pe aceeasi banca sa descopere alte tinere, insa in aceleasi ipostaze fierbinti.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.