Subprefectul Alexandru Ceciu și-a băgat iubita la Apă!

De câteva zile ”blestemul financiar” s-a abătut peste viitoarea familie Ceciu. El, Alexandru, câștigă o traistă de bani lunar din funcția pe care încă nu a învățat cu ce se mănâncă, cea de subprefect.

Ea, Daiana Bunea, viitoarea soție a lui Alex, a tras din nou lozul câștigător. Gura târgului spune că domnișoara și-a găsit singură locul de muncă. Unul călduț și bine plătit. Că toată tărășenia este pe meritul ei și nicidecum la intervenția subprefectului.

El nici nu a știut de performanța celei mai dragi ființe. Alții, mai știutori în ale intervențiilor politice, susțin că Alexandru Ceciu și-a băgat iubita la Apă cu mari intervenții. La Apa Serv, adică la societatea unde angajații în loc de cartelă magnetică la intrare arată carnetul de partid roșu.

Dar vorba proverbului, gura lumii numai pământul o astupă, iar noi punem rămășag că Daiana Bunea merită cu prisosință să ocupe acel post. Poate în viitor unul mai mare, de șef pe la o Direcție. Că nu dă bine la imagine ca Alex să fie subprefect, iar duduia simplă funcționărașă.

Până atunci, iubita Scundului Funcționar Public va încasa undeva la 15 milioane de lei vechi pe lună. Asta pentru început. Căci se spune că până la Ignat salariul și funcția Daianei vor crește.

Pe orice parte am întoarce povestea, de un lucru suntem siguri: Alex și Daiana sunt cei mai norocoși tineri din județ. Nu peste mult timp se vor muta la casă nouă. Tătucul Victoraș i-a împins pe lista celor care vor primi ANL. Acum, că au de toate, nu ne rămâne decât să le urăm viață lungă și o droaie de copii. Și ar mai fi ceva. Poate explică acest cuplu minunat și sărăntocilor de tineri din județ cum au reușit ei să ajungă la o asemenea performanță. scrie informatiateleormanului.net

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.