Stan Nicolae, primarul comunei Mavrodin, nu va pleca la alt partid

Primarul comunei Mavrodin, Stan Nicolae, va rămâne membru al Partidului Democrat Liberal. Zvonul plecării acestuia la Partidul Mișcarea Populară a fost infirmat chiar de către edilul șef.

”Nu am luat în calcul o plecare la un alt partid, fie că este vorba de PMP sau o altă formațiune politică. Am fost ales primar pe listele Partidului Democrat Liberal și aici îmi voi încheia mandatul”, a declarat Stan Nicolae.

Primarul din Mavrodin a mai spus că vede o unificare a Dreptei, că toate forțele politice de dreapta vor lăsa orgoliile la o parte și vor forma o alianță puternică, stabilă, care să conducă România în următorii ani.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.