Şoferii bolnavi, pericol în trafic

Un şofer a reuşit să distrugă bariera de la intrarea în Piaţa Centrală din Alexandria. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat direct în barieră, apoi s-a oprit într-un autoturism oprit regulamentar.
Se pare că bărbatul care a provocat accidentul ar fi suferit o criză de epilepsie şi din cauza contracţiilor a apăsat pedala de acceleraţie. Imediat după accident, şoferul a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Alexandria.

În cazul bolnavilor de epilepsie, poliţia rutieră nu eliberează permise de conducere, pentru că boala poate afecta capacitatea de a şofa. Existã însă excepţii. În baza istoricului medical un epileptic poate primi derogare. În aceste cazuri, responsabilitatea aparţine medicului care îl declarã apt pe candidat.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.