ŞOCANT: Decapitat cu drujba

O noapte de duminică agitată pentru anchetatorii teleormăneni. La Tătărastii de Sus a fost anuntat un deces, un barbat fusese ucis după ce a fost alergat cu mașina, bătut și decapitat cu drujba, în urma unui scandal spontan, izbucnit în cârciuma în care se afla cu mai multi consăteni.

decapitat cu drujbaUPDATE: Stănculescu Ștefan, în vârstă de 48 de ani, a fost pur și simplu decapitat cu  drujba.

Victima se afla într-un bar din centrul localității și, pentru că a refuzat efectiv să primească o bere de la un grup de bărbați, a plătit cu viața.

Cazul se află în cercetare la Parchetul Județean.

Cei patru suspecți sunt Pavel Nicolae ( 42 de ani), frații Stănculescu Nicușor Marius (28 de ani) și Stănculescu Florin Mihai (27 de ani), care nu sunt rudă cu victima, și Bărăgan Gilă Nicolae (45 de ani).

suspecti-crima-tataresti de sus

După conflict (în jurul orei 00.30-01.00), Stănculescu Ștefan a părsit localul, îndreptându-se spre casă.

La circa 150-200 de metri, a fost ajuns din urmă de către agresori, cu o mașină aparținând ROMTELECOM, condusă de Pavel Nicolae, angajatul respectivei societăți.

Unul dintre ei a luat drujba din dotare (cu care tăia crengile copacilor pentru decongestionarea rețelei de telefonie), a pornit-o, ca după aceea să i-o înfigă pur și simplu în creștetul capului, astfel zburându-i creierii. Normal, omul a decedat pe loc.

 

(Vom reveni cu amănunte.)

 

 

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

Recomandările redacţiei

Close