SFÂRŞITUL este aproape. Guvernele lumii ascund asta, iar specialiştii au intrat deja ÎN ALERTĂ

Recent, Organizația Mondială a Meteorologiei a efectuat un studiu experimental prin care a dorit să vadă modul în care va arăta vremea peste câțiva ani.

Rezultatele au fost de-a dreptul catastrofale, căci au ajuns la concluzia că temperatura medie va fi cu până la 4 grade Celsius mai mare la finalul secolului, scrie a1.ro. Astfel, dacă omenirea nu va găsi soluții prin care să diminueze efectul de seră, atunci vremea așa cum o știm astăzi va fi istorie.

Experimentul a arătat că în anul 2050, țările europene vor avea parte de temperaturi de până la 40 de grade. De asemenea vor exista furtuni extrem de puternice. Planeta va avea parte de fenomene extreme, ce vor face parte din viața de zi cu zi.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.