Se intampla in Teleorman: Ambulanta transformata in taxi pentru un angajat in concediu

Sambata cu ghinion pentru un angajat al Serviciului Judetean de Ambulanta, aflat in concediu de odihna: omul a cazut si si-a spart capul, asa ca a sunat la 112, iar un echipaj SAJ s-a deplasat la Poroschia, unde se afla barbatul. Nimic anormal pana aici… Ambulanta l-a transportat pe barbat la Spitalul Judetean, unde l-a asteptat aproximativ o ora, timp in care colegul ,,accidentat” a primit ingrijiri medicale.

Nimic anormal nici aici… Problema apare insa, spunem noi, in momentul in care aceeasi ambulanta il conduce pe barbat inapoi la domiciliu, respectiv la Poroschia. De ce? Pentru ca, in timpul in care ambulanta se transformase in taxi pentru unul dintre angajati, un alt teleormanean a avut nevoie, cel mai probabil, de un echipaj de salvare.

P.S. Oamenii „de rand ” apeleaza, in general, la prieteni, rude sau taximetristi pentru a pleca de la spital.

 

 

 

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.