Scandal la Buzescu! Acuzaţii de violenţă în ziua votării

scandal-buzescuPrimarul comunei Buzescu, Valentin Trăistaru, este acuzat de Răzvan Neacşa că ar fi fost bătut în preajma secţiei de votare în ziua alegerilor. Valentin Trăistaru susţine că doar l-a împiedicat să se manifeste, iar Răzvan Neacşa afirmă că a fost lovit cu piciorul de primar şi trântit la pământ.

Întrebat de ce s-a ajuns la violenţe, primarul Trăistaru spune că o să vină şi vremea când presa nu va mai face ce vrea, ameninţare făţişă, dată de faţă cu martori. Răzvan Neacşa a făcut deja plângere penală împotriva primarului Valentin Trăistaru.

La câteva minute de la incidentul respectiv, în mijlocul comunei Buzescu au apărut şi senatorul Florinel Dumitrescu, şi Marian Potbăniceanu, liderul TSD din Alexandria, şi viceprimarul Alexandriei Lucian Iotu, în ideea de a aplana conflictul.

sursa:ziarulteleormanul.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.