Samuel Calotă, cu girofarul

În general, prezenţă distinsă, elegantă şi cochetă, Samuel Calotă face parte dintre teleormănenii care au reuşit o spectaculoasă ascensiune, mai ales în politică.

De ceva timp, de când este şi un lider important al Uniunii Naţionale pentru Progresul României în Alexandria, Samuel Calotă este consilierul personal al ministrului Gabriel Oprea de la Ministerul Afacerilor Interne, dar şi navetist săptămânal până în capitală. Şi, pentru a se deplasa cu rapiditate între Alexandria şi Bucureşti, consilierul ministrului de la MAI are pe maşină şi un girofar, cu care, pornit, se poate deplasa cu rapiditate până la minister.

Funcţia îi permite folosirea girofarului, iar pentru teleormăneni girofarul lui Samuel Calotă poate reprezenta simbolul unei noi trepte în ascensiunea pe trepte cât mai înalte ale politice recunoscute prin ministere.

Sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.