NewsPolitica

Radu Stroe a demisionat!

Radu StroeRadu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor după o discuţie cu premierul Victor Ponta. Ministrul a fost chemat la premier după ce şeful Guvernului a avut o discuţie cu liderul PNL, Crin Antonescu, la Palatul Victoria.
După tragicul accident de avion de luni, din Munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa două persoane şi alte cinci au fost rănite,  numeroase voci au criticat extrem de dur atât comunicarea catastrofală a lui Radu Stroe, cât şi afirmaţia acestuia potrivit căruia regretă că tragedia s-a petrecut în timpul mandatului său. Liderul PNL, Crin Antonescu, a avut la Guvern o discuţie cu premierul Victor Ponta, la finalul căreia ministrul de Interne, Radu Stroe, şi-a dat demisia.

Liberalii consideră că demisia ministrului de interne Radu Stroe este un gest de onoare si este firesc ca ministrul sa isi depuna mandatul in fata populatiei.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |