NewsStiri Locale

PSD Teleorman a ordonat liotei de funcționari din județ strângerea de semnături pentru Victor Viorel Ponta

În aceste zile, în mai multe deconcentrate din județ conduse de PSD se freacă menta. Se freacă la capitolul atribuții ce revin funcționărimii prin contractul de muncă. În schimb, e forfotă mare atunci când vine vorba de împărțeala listelor de strângere de semnături pentru susținerea lui Victor Viorel Ponta la șefia statului.

Pentru a da bine în fața șefilor, o parte dintre slugoi, căci ar fi nedrept dacă i-am băga în aceeași oală pe toți, solicită cu două mâini liste, în speranța că umilința va fi răsplătită mai târziu printr-o excursie de ”formare profesională” la mare sau la munte sau, de ce nu, printr-o salarizare mai consistentă. Cât privește munca pentru care sunt plătiți din banul public, dă-o dracu !

Poate să mai aștepte. Evaluarea la sfârșit de an o face directorul, iar criteriul principal este cine a pupat mai mult în cur partidul de guvernământ și pe membrii lui. Unii dintre funcționari au declarat că nu este cale de mijloc și nu au curajul să-și refuze șeful de teama pierderii locului de muncă.

Alții, însă, sunt bucuroși de plocon, mai cu seamă că timp de aproape două săptămâni sunt puși pe tolăneală și nimeni nu îi va trage la răspundere pentru că nu și-au făcut meseria. Sunt însă și cazuri în care șefii de direcții mai cu capul pe umeri nu le-au impus angajaților ”norma de semnături”, sugerându-le ca listele să fie completate în timpul liber, pe la vecinii de scară sau rubedenii.

Forfota campaniei nu pleacă din faptul că în județul roșu până la chiloței nu s-ar reuși strângerea câtorva zeci de mii de semnături, ci, mai degrabă, din dorința unora de a-i arăta jupânului cât de obedienți sunt. Și-uite așa, județul Teleorman va ocupa, iarăși, podiumul la capitolul pupincurism pentru PSD. De altfel, acesta este și singurul ”punct tare” ce mai ține pe harta țării cel mai sărac județ din România.

M.D.

Sursa:informatiateleormanului.net

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |