Procurorii Remus Victor Tironiac şi Nicolae Popescu au fost eliberaţi din funcţie

Nicolae Popescu şi Remus Victor Tironiac au fost eliberaţi din funcţia de procurori la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Marţi, 7 noiembrie, preşedintele României, Klaus Iohhanis, a semnat decretele de eliberare, ce vor intra în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial.

  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a domnului Remus Victor Tironeac — pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a domnului Nicolae Popescu — pensionare;
Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.