Prima victimă a inundațiilor din Teleorman. Un bărbat din Balaci și-a pierdut viața în pârâul Burdea

Astăzi, în jurul orei 20.00, în localitatea Balaci, un bărbat de cca. 60 de ani, cu probleme medicale, a fost văzut căzând în pârâul Burdea, apele acestuia fiind umflate ca urmare a precipitațiilor abundente și topirii rapide a zăpezii.

Misiunea de căutare a persoanei dispărute a fost efectuată de către pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Dobrotești, care s-au deplasat rapid la locul intervenției cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD și de către militarii Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede, care au venit în sprijin cu o barcă de salvare.

Citeste si: VIDEO | Un tânăr din Licuriciu s-a aruncat în gol de pe un pod

După aproximativ două ore, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la aproximativ 100 m în aval, decesul fiind constatat de către personalul SAJ.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

Recomandările redacţiei

Close