Prezidențiabilul Klaus Iohannis: ”Teleormăneni, vă invit să parcurgem împreună un drum cu o singură oprire: Victoria!”

”Iohannis președinte” este mesajul transmis de peste 1500 de teleormăneni candidatului ACL la președinția țării, Klaus Iohannis. Prezent la Alexandria pentru a-și expune programul cu care va ”ataca” cea mai importantă funcție în stat, Iohannis le-a mulțumit teleormănenilor pentru primirea frumoasă, invitându-i să parcurgă un drum cu o singură destinație: Victoria în alegeri.
”Mulțumesc pentru aceasPicture 088tă primire deosebită. Bine v-am găsit pe toți cei din județul Teleorman. Un județ cu oameni frumoși, cu oameni care vor să muncească, un județ care a fost binecuvântat, dar care a avut ghinion. Și noi vrem să schimbăm acest lucru, să aveți ce vi se cuvine…Se poate în fiecare comună din România, în fiecare oraș din România, iar eu vă voi demonstra că se poate în toată țara. În această vară am reușit un mare proiect politic, unirea dreptei- Alianța Creștin Liberală. Este o mare realizare în politica românească și este doar prima realizare din anul 2014. Noi, în noiembrie, vom câștiga alegerile. Vom arăta celorlalți, în special PSD-ului, că nu și-au făcut treaba bine. Nu și-au făcut treaba bine începând de sus. La ei lucrurile nu merg bine. Vă amintiți de Victor Ponta, politician de mare viitor, așa credea el, speranța unei întregi generații. Și ce s-a întâmplat? În cel mai scurt timp ne-am dat seama că nu a fost speranța. A fost dezamăgirea noastră, a tuturor. Mulți am crezut că lucrurile vor merge bine, dacă vom avea un om tânăr în fruntea guvernului. Și a fost cea mai mare dezamăgire. Cum putem să alegem președinte pe un om care ne-a înșelat așteptPicture 117ările? …Când am venit în fața colegilor liberali le-am spus: dragii mei, eu am o viziune pentru România mea. Eu vreau ca România mea să fie puternică și prosperă. Și cred că toți dorim acest lucru. România prosperă înseamnă locuri de muncă, înseamnă infrastructură, apă, canalizare, drumuri. Și cel mai important înseamnă un venit decent pentru fiecare român. Să nu mai stea cu mâna întinsă la stat. Să fie liber, să hotărască ce vrea să se întâmple cu țara lui. Eu vreau să merg mai departe, eu vreau să fiu președintele României. Dar singur nu pot face acest lucru. Dar eu nu sunt singur, eu vă am pe dumneavoastră. Voi sunteți echipa mea. Vă invit să parcurgem împreună un drum cu o singură oprire, „Victoria”. Acesta a fost îndemnul pe care Klaus Iohannis l-a adresat celor prezenți.
În cuvântul său, copreședintele ACL Teleorman, Teodor Nițulescu, a tras un semnal de alarmă asupra furtului la vot pe care social democrații îl pregătesc și în această toamnă.
”Există în noi puterea de a învinge, există în noi puterea de a scoate din jocul politic PSD-ul condus de Ponta și de Dragnea. Eu îi cunosc dPicture 021estul de bine. Sunt mult mai slabi decât noi. Și sunt și hoți. De aceea la alegeri trebuie să avem mare grijă, să nu-i lăsăm să fure la vot. Trebuie să înceteze jaful din acest județ. Cel mai bogat om din România este Dragnea. Mulți bani din acest județ au luat calea băncilor din străinătate. Păcat că instituțiile statului îl neglijează pe individul ăsta. Dar sper ca după ce va ajunge la Cotroceni, Klaus Iohannis să-și aplece privirea și asupra județului Teleorman și asupra jafului din județ. De aceea, cel mai important lucru este să câștigăm alegerile din toamnă, după care drumul spre dezvoltare, spre progres al României și implicit al județului Teleorman este deschis”, a spus Teodor Nițulescu.
Îndemnuri de solidaritate, de luptă pentru câștigarea președinției țării au mai fost adresate teleormănenilor și de liderii de la centru ai celor două partide, printre care Andreea Paul, Victor Orban, Mihai Răzvan Ungureanu, Cezar Preda, Mihai Voicu, primarii din Botoroaga și Viișoara, Mihai Cojocaru, respectiv, Tiberiu Neamu și copreședintele ACL Teleorman, Marin Almăjanu, cel care, cu prestanța-i unanim recunoscută, a fost amfitrionul acestei întâlniri.

Sursa:informatiateleormanului.net

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.