Pompierii din Alexandria au donat sânge pentru a salva vieti!

col. Sandu Liviu SorinelPompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman,în frunte cu inspectorul sef al unitatii col. Sandu Liviu Sorinel, au donat sange, ca răspuns la apelul făcut de Ministerul Sănătății.

Menționăm că Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman s-a solidarizat la această inițiativă, de ajutorare a semenilor noștri, prin lansarea acestui apel și în rândul personalului propriu.

În cursul zilei de ieri, 28.08.2014, 10 pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede au realizat acest demers la Centrul de Transfuzie Sanguină din oraș.

Acțiunea benevolă a celor care își vor arăta disponibilitatea de a deveni donatori de sânge din rândul pompierilor este programată să se desfășoare și în săptămânile viitoare, în toate orașele și municipiile din județul nostru, unde se află unități de pompieri.

Donand sange poti salva chiar si trei vieti. Din cantitatea de sange donata o singura data se pot extrage elementele care pot salva vietile a trei pacienti.

ISU-Alexandria

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.