Polițiștii locali alexăndreni primesc normă de hrană, începând cu 1 ianuarie. 24 de lei pe zi, nu mai mult de 5010 calorii

Cei 48 de polițiști locali care patrulează pe străzile din Alexandria primesc normă de hrană, începând cu 1 ianuarie 2015. Decizia a fost luată de autoritățile locale și aprobată printr-un proiect de hotărâre ajuns în Consiliul local Alexandria . scrie Teleorman24

Potrivit documentului aprobat de aleșii locali, norma de hrană se acordă în limita plafonului caloric de 5010 calorii/zi lucratoare pentru politistii locali de executie si de conducere din cadrul Serviciului Politia Locala.
Norma de hrană se va acorda sub forma de alocatie valorica în bani, neimpozabila, in cuantum de 24 lei/zi calendaristica/salariat, pe perioada in care acestia beneficiaza de drepturi de natura salariala.
Potrivit calculului făcut de autorități, pentru cei 48 de agenți cât numără Poliția locală Alexandria, cheltuiala cu norma de hrană pe anul 2015 înseamnă 420.480 lei.

Citeste mai mult pe teleorman24.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.