Poliţiştii din Teleorman fugăresc infractorii cu „hârburi” mâncate de rugină şi „încălţate” cu anvelope din care curg…aţele!

Poliţia Teleorman a ajuns de râsul lumii! Imaginile surprinse de un alexăndrean arată în ce condiţii sunt obligaţi oamenii legii să îşi facă meseria. Autoturime mâncate de rugină, cu uşi legate cu sârmă, fără căldură, cu tabla găurită şi „încălţate” cu anvelope din care curg…aţele, cam aşa arată parcul auto al unei instituţii ce se făleşte cu sloganul „SIGURANŢĂ şi ÎNCREDERE”!

Cu toate acestea, şefii le cer performanţă şi orice eşec în prinderea infractorilor „dotaţi” cu maşini de ultimă generaţie, cu mulţi cai putere, atârnă greu la „dosarul personal”. Uneori, fatal.

Cât despre inspecţiile tehnice periodice, este clar că acestea sunt efectuate…pe blat.

În schimb, dacă la controalele mixte, RAR şi Poliţie, „organul” observă că rugina a mâncat mai mult din „prag”, ţie, şoferule fără pile, ţi se reţine talonul, plăteşti amenda şi eşti obligat să mai scoţi câteva milioane de lei vechi din buzunar pentru efectuarea ITP-ului.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.