Percheziții în Teleorman

Peste 350 de poliţişti desfășoară în dimineaţa zilei de joi, 4 septembrie, peste 100 de percheziții domiciliare în 11 județe și în municipiul București. Percheziţiile vizează mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani, iar prejudiciul este estimat la peste 10 milioane euro.

în această dimineață, Poliția Română efectuează 105 percheziții domiciliare, pe raza județelor Bacău, Brașov, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramureș, Mureș, Olt, Satu-Mare, Teleorman și Vâlcea, precum și a municipiului București, potrivit unui comunicat al Poliţiei

Vor fi puse în aplicare 67 de mandate de aducere.

353 de polițiști de la structurile de investigare a fraudelor, investigații criminale și acțiuni speciale din cadrul I.G.P.R., D.G.P.M.B. și a inspectoratelor de poliție ale județelor amintite mai sus participă la acțiune.

Sunt vizate mai multe persoane fizice și juridice, bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul construcțiilor, prin folosirea de achiziții fictive și firme fantomă.

Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 10.000.000 de euro.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul D.G.P.M.B., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Întreaga acțiune beneficiază de suportul de specialitate al S.R.I..

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.