Realitatea în Imagini

O poliţistă din Teleorman îşi permite să fie nesimţită doar pentru faptul că este “tablagistă” la MAI

După o zi caniculară, plină de peripeţii şi certuri cu toţi tâmpiţii din trafic, cu şoferi acri ce nu înţeleg rolul poliţistului, oamenii legii simt nevoia de ceva dulce. În special, frumoasele noastre poliţiste care, pentru a-şi păstra energia atât de necesară “în lupta” cu nelegiuiţii vremii,”îşi fardează‘ organismul cu o prăjiturică delicioasă, plină cu frişcă.

Cum epoleţii atârnă greu iar pantofii pot face bătături, domnişoarele poliţiste nu-şi permit deplasarea…pe jos. E mai bine cu maşina poliţiei, mai ales când o poţi gara chiar în faţa cofetăriei, pe drumul destinat pietonilor, fără ca cineva să aibă tupeul să-ţi bată obrazul, pe motiv că eşti nesimţit. Da-i dracu, dacă nu se feresc, trecem peste ei! Dacă vor, punem girofarul şi dăm drumul şi la măgăoaie!

Imaginile surprinse arată valoare pe care o are “o tablagistă“ în raport cu proştii fără trese. Dânsa, poliţista plătită din banul public,îşi permite să folosească maşina de serviciu pentru a-şi satisfice capriciile, deşi, probabil, e conştientă că încalcă legea şi regulamentele interne. Însă, în ţara lui Vodă Papură, totul este permis. Mai ales când eşti din Teleorman şi ai legitimaţie cu antetul MAI!

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare.

Ştiri pe aceeaşi temă |