O femeie a fost "bagată" în spital,de patronul unui cunoscut restaurant din Alexandria !

O depăsire neregulamentatră a produs un accident grav de circulatie, o femeie ajungând la spital cu răni grave!

Florin Rosu, patronul Restaurantului Rustic din Pădurea Vedea din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism de lux pe DE 70 , în comuna Prunaru, la km 53+600 m  s-a încadrat în depaşirea unei coloane în zona de acţiune a indicatorului ,,depăşire interzisă,, , intrând  în coleziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 47 de ani din municipiul Bucureşti care virase la stânga pentru a se încadra pe o strada laterală.

În urma accidentului  a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 40 ani din mun Bucureşti, pasager pe locul din dreapta spate al autoturismului care circula regulamentar  şi rănirea conducătorului auto care a provocat accidentul. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.