O elevă, accidentată pe trecerea de pietoni

În după-amiaza zilei de joi, 16 octombrie, în Alexandria, la intersecţia străzilor Brâncoveanu cu Carpaţi, a avut loc un accident în care a fost implicată o minoră de 17 ani, elevă la Liceul “Al. I. Cuza”.

Din primele date, reiese că aceasta tocmai ieşise de la cursuri, iar la traversare a fost acroşată de un autoturism Citroen C5, în urma impactului tânăra suferind unele traumatisme în zona umărului.

Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, iar cauzele exacte ale producerii accidentului urmează a fi stabilite de către poliţişti; se pare, totuşi, că şoferul nu consumase alcool, lucru indicat de testarea cu alcooltestul. scrie ziarulteleormanul.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.