O bătrână din Alexandria a murit după ce s-a aruncat de la balcon

O bătrână în vârstă de 80 de ani, din Alexandria, cunoscută ca având afecţiuni psihice, a fost găsită prăbuşită de la etajul doi al blocului în care locuia, în dimineaţa zilei de luni, 2 aprilie.

Femeia a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu traumatisme la membrele inferioare, precum şi la unul din membrele superioare. La spital, în ciuda eforturilor medicilor, bătrâna a decedat, în urma unei hemoragii interne produse de multiplele fracturi costale.

Din primele informaţii, se pare că este vorba de o tentativă de suicid. Cazul a fost preluat de poliţişti, care vor stabili excat împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.