O bătrână de 63 de ani, din Lisa, a fost violată de un consătean

Agenţii Postului de Poliţie Lisa au fost anunţaţi de către o bătrână în vârstă de 63 de ani din localitate cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol.
Un individ de 25 de ani a intrat cu forţa în casa femeii, si prin constrângere, ar fi întreţinut raport sexual cu aceasta.
În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate a fost identificat autorul infracţiunii în persoana unui tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Lisa.

În baza probelor administrate în cauză, individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Turnu Măgurele a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, fiind  cercetat  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi violare de domiciliu.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.