Noul director al DJT, Mariana Mitran, pe urmele Anei Pauker. Amenință în stânga și-n dreapta!

Numele Mariana Mitran nu spune mare lucru. Tipa iese în evidență doar în plan fizic, că, de, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. În rest, anonimatul este cuvântul de ordine ce o caracterizează, sau, mai pe românește, a caracterizat-o până mai deunăzi.

Acum, datorită mărinimiei politice a ajuns mare șefă la Direcția de Tineret. O funcție la care nu a visat nici măcar în nopțile cu lună plină. Unii oameni spun că nașul Valentin Boboc, deputatul mustăcios de Teleorman, ar fi fost cel care i-a netezit calea doamnei Mitran. Și tindem să le dăm dreptate, cu riscul de a fi dați în judecată de parlamentar. Că doar Boboc s-a obișnuit cu astfel de acțiuni. A luat exemplu de la șeful Dragnea, care în urmă cu mai mulți ani a cerut în instanță interzicerea unui săptămânal.

Trecând la afacerea de familie marca BOBOC-MITRAN am mai spune că și soțul prospăturii de director de la DJT nu a rămas fără funcție. Că o fi mare, că o fi mică, nu mai contează, important e faptul că domnul Mitran stăpânește un anumit domeniu la Inspectoratul Școlar Județan Teleorman. Ca inspector.

În altă ordine de idei, se zice că Marian Mitran, odată ajunsă șefuță, și-a cam luat lumea-n cap și a început să ia apucăturile Anei Pauker. Și era de așteptat, mai ales că personajul, ca angajat la DJT nu prea a făcut mare lucru. La unele competiții sportive mai stătea cu el în gură. Cu fluierul. Pentru a da startul competiției. Apoi, după ce întrecerea se finaliza, trecea la proba practică. Scria numele căștigătorilor pe diplome. Și cam atât. În ani de zile nu am observat ca novicele director să facă altceva.

Însă, nimeni nu s-a născut învățat. Şi dacă nu reușește să învețe, o vom ajuta noi. Vom sta în umbra domniei sale până ne vom plictisi. Așa că, finuță, treci la treabă și lasă amenințările. Nu o lua pe urma nașului. Altfel, de duci la fund.

Sursa :Realitatea teleormaneana

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.