Nou termen în dosarul în care Parchetul cere anularea DIPLOMELOR FALSE, obţinute la universităţile din Alexandria

2 martie 2018 este data următorul termen stabilit de judecători în procesul în care Parchetul cere anularea a sute de diplome false, foi matricole sau certificare de competenţă lingvistică, obţinute la Universităţile “Alexandru Ghica” şi “Europa Ecor” din Alexandria.

Conform unor surse, din cauza numărului mare de persoane pentru care se solicită desfiinţarea unor înscrisuri, aproximativ 500 de beneficiari, magistraţii au decis să amâne judecarea cauzei, deoarece nu s-a reuşit citarea tuturor părţilor. scrie infotr.ro

Printre cei care s-au bucurat de avantajele diplomelor de licenţă, fără să treacă pe la şcoală, se numără foşti parlamentari, poliţişti, ministri, actuali primari şi funcţionari din instituţiile judeţene sau locale.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.