Nicu Cristea,bărbatul suspectat că, în noaptea de 21 noiembrie a ucis o tânăra de 30 de ani, din Alexandria,a fost reținut pentru 24 de ore.

Nicu Cristea, care a ucis cu bestialitate o tânară după ce i-a aplicat în repetate rânduri multiple lovituri, a înjunghiat-o în zona gâtului, a încercat să o sugrume cu un şnur şi apoi a abandonat-o în câmp a fost reţinut.

Leziunile pe care i le-a provocat i-au adus tinerei moartea, iar individul, a fost reţinut în noaptea de luni spre marţi pentru 24 de ore sub acuzaţia comiterii infracţiunii de omor, încadrarea care a fost schimbată, după decesul tinerei, din tentativă de omor în omor.

Acesta va fi propus în cursul zilei de marţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.