NewsStiri Locale

Nicu Alin Cristea, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Tribunalul Alexandria a emis marți seară, mandat de arest preventiv pentru 30 de zile pe numele lui Nicu Alin Cristea, acuzat că a violat-o, înjunghiat-o în gât și apoi a abandonat-o pe câmp, pe Eliza Dragne, o tânără de 30 de ani din Alexandria.

Nicu Alin Cristea, originar din Calomfirești, suspectat că a înjunghiat-o pe Eliza Dragne, a fost arestat preventiv marți seară pentru o perioadă de 30 de zile. Reținerea acestuia vine la o zi după ce tânăra a decedat la Spitalul Bagdasar Arseni din București, ca urmare a leziunilor provocate de agresor.

Ora estimata: 18:30

Solutia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. În baza art. 226 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 Cod Procedură Penală, art. 223 alin 2 Cod Procedură Penală şi art. 225 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Cristea Nicu-Alin, pe o durată de 30 de zile, de la 26 noiembrie 2014 la 25 decembrie 2014, inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă faţă de inculpatul Cristea Nicu-Alin. În baza art. 275 alin. 3 Cod Procedură Penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu , în cuantum de 100 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 25 noiembrie 2014, ora 19,10.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |