Moarte cumplită în comuna Măgura. Un bărbat de 58 de ani a ars de viu

Duminică, în jurul prânzului, pompierii teleormăneni au fost solicitaţ să intervină pentru stringerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Măgura.

S-a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, focul fiind lichidat după numai câteva zeci de minute.

Confom ISU Teleorman, locuinţa, contruită din BCA, a fost distrusă pe o suprafaţă de aproximativ 21 de mp.

Din nefericire, proprietarul, un bărbat de 58 de ani, a fost găsit carbonizat. Cel mai probabil, acesta a încercat să stingă incendiul, dar s-a intoxicat cu monoxid de carbon, ulterior fiind cuprins de flăcări.

Cazul a fost preluat de poliţişti, urmând ca oamenii legii să stabilească condiţiile în care s-a produs tragicul eveniment.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.