Cătălin Marinescu,soferul care a provocat teribilul accident din Alexandria,a fost reținut pentru 24 de ore.

UPDATE:Catalin Marinescu,soferul care a provocat teribilul accident din Alexandria, pus sub control judiciar.

Joi, 9 octombrie, instanţa de judecată a stabilit cercetarea în stare de libertate a şoferului vinovat, fiind dispusă luarea măsurii controlului judiciar faţă de acesta. Potrivit Codului de Procedură Penală, pe timpul cât se află sub control judiciar, acesta trebuie să respecte unele obligaţi dispuse de instanţă.

Cătălin Marinescu,soferul care a provocat teribilul  accident din Alexandria, a fost reținut pentru 24 de ore. Marinescu va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE: Sambata, in Alexandria la intersectia strazilor Dunarii cu Muncii, un sofer teribilist, care conducea o masina cu multi cai putere, un Mercedes ML, sub influenta bauturilor alcoolice, a intrat in plin intr-o alta masina, Dacia Solenza, care statea regulamentar la “Stop”.

In urma accidentului soferul nevinovat si sotia acestuia au ajuns in stare grava la spital cu multiple traumatisme si leziuni hemoragice interne.  Soferul vinovat, Catalin Marinescu, s-a sustras de la recoltarea probelor biologice si a parasit locul accientului. Ulterior, la aproape trei ore de la accident s-a prezentat la camera de garda a SJU Alexandria unde i s-au recoltat probele biologice, reiesind ca acesta conducea baut, avand o alcoolemie de 1.30 g/l alcool pur in sange.

In urma rezultatelor de laborator care au confirmat ca soferul vinovat de producerea accidentului era beat crita, acesta  a fost retinut, miercuri, 8 octombrie, pentru 24 de ore sub acuzatia de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si fuga de la  locul accidentului si va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva. Relateaza Ziarul Telormanul.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.